Thursday, May 10, 2012

Sain täna hommikul kirjutada laheda puudumistõendi:
Tere!

Marie puudub täna koolist kodustel põhjustel (onud elektrikud lasid eile voolumõõtjat vahetades meie korteri elektrisüsteemi õhku ning üks meist kahest peab täna valves olema).

Lugupidamisega,

Päris vahva oli eile kell 22.30 koju jõuda ja tuvastada, et elekter on meil koridoris, vetsus, vannitoas ja köögi ühes seinas (selles, kus on pliit ja pesumasin). Khmm, külmkapp oli elektrita mitu tundi? Ma ei tea ju. Mul pole õrna aimu, mis kell nad seal müttasid. Haarasin lapse toast pikendusjuhtme ja ühendasin külmkapi diagonaalis üle köögi teise seina. Seejärel lendasin alla, haarasin postkastist paberi, millel oli töid teostanud elektriku mobiilinumber õnneks olemas ja helistasin veidi enne ühtteist elektrikule. Tal võis ka lõbus olla. Noh, igatahes lubas ta hommikul läbi astuda ning veidi enne kella kümmet sain kõne, et nüüd on korras. Polevatki kaitset katki löönud, vaid kokkusattumusena valis üks juhe õige päeva purunemiseks. Igatahes said onu ja Marie omavahel asjad aetud ning mina olen tagasi kahekümnendas sajandis.

4 comments:

Ray D. Noper said...

Vahi raiska, ajamasina leiutanud... :D

miira said...

Noh, (töökorras) arvuti on mul hetkel aastast enne-meie-aega <- konkreetselt kuvariga trükimasin (kui rikkaks saan, viin teise remontimisse). Telefonid ainult helistamiseks kodutehnika praktiliselt täies mahus Marie vanune...

... Aa, ok, diskettide asemel jalutan siiski mälupulgaga ringi...

Kadri said...

Aga sügavkülmas olevate asjadega ei juhtunud siis õnneks midagi või Sa ei julgenud sinna piiludagi?

miira said...

Õnneks olid need endiselt "hangunud", seega prügikasti ei visanud ja püüan lihtsalt nädala või kahe jooksul ära süüa. Tavakülmiku ust isegi ei poetanud enne, kui juhe teise seina oli installeeritud.