Monday, November 19, 2007

Viimastel aegadel on mul jalgu alt tõmmatud hullult lahedate lauamängudega. Esimesena tuli Katani Asustajad. (Mairil hammas verel, jummala lahe ja mingi hetk tahaks neid lisasid ka ikka vaadata).

Plika sai oma tädi käest sünnipäevaks sellise mängu nagu Elu on selline. Jummala ülbe! Mu tütar hakkab vaikselt jõudma sellesse ikka, kus temaga on võimalik mängida normaalsemaid lauamänge. Kui vähimalgi määral korrigeerida mõnda strateegiaapsakat, siis on karm reaalsus pähe saamise näol... Ehk tegelikult ongi praegu ütlemata hea aeg varustada kodu juba mõne asisema lauamänguga.

Eile siis oli selline mõnus õhtupoolik Troonide Mänguga. Aaaaappi! See oli taas lihtsalt täiesti ebaausalt mõnus mäng. Ja siis sai veel sisse piilutud paari karpi, milles igaühes sees mõni arvutimängu papist versioon.

Eilse õhtu kohta: kaval inimene valib pühapäeva pärastlõuna veetmiseks koha, kus on saun; maja, mis asub mäeveerel, et laps saaks kelgutada seni, kuni emme mängib segamatult mida iganes; boonuseks tuli muidugi lumi - piiga sai ka esimesed lumeristsed saunast... Ehk, sõltumata asjaolust, et eile oli tööpäev ja täna on tööpäev, olen ma ütlemata puhanud! Oled kade?

No comments: