Sunday, December 22, 2013

C, ära muretse! Lihaleib on hakkama pandud!

Aitab! Ehk teisisõnu - persse see igapäevane jama! Keegi tark inimene kunagi väitis, et stressi maandamiseks saab ise ette võtta kolmes olulises punktis:
1. Korista oma elamine ära!
2. Maksa tagasi kõik võlad!
3. Saa lahti harjumustest, mis sulle endale ei meeldi!

Elu on lahedalt komplitseeritud ning needsamad kolm punkti kipuvad käima kummalisi sõõre, hoides hammastega üksteise sabadest kinni. Ehk kui sa kuu lõpus vaatad tühja rahakotti, siis näivad pesemata nõud nii tühised. Kui miski läheb persse, siis tahaks kõigele muule ka jalaga anda. Kuid alt välja ronimine võtab alati kõvasti rohkem aega ja vaeva - sa pead suutma hoida hetke muretust ning sinna juurde tegema ära kogu selle positiivsuse töö, mille ajale ja saatusele võlgu oled jäänud.

Aga aitab! Ei mingit virisemist pühadesse! (...ütleb ta ja läheneb sõjakal ilmel tolmuimejaga elutoa põrandale...) :P

Küllap see lumi ka kunagi kõikide suusatajate juurde jõuab... ;)

4 comments:

c said...

ossa nunnu:) inimesel peab ikka õde olema, kellega koos kaunil jõulupühal viina peale lihaleiba haugata ja kogu see ilane kommertskomejant koos üle elada.

Anonymous said...

Hea Anonymos, rahulikke pühi ja toredat uut aastat Sullegi!
Soovib Mairi rikas tädi ja tema superpere.

Aili said...

Mairile!
Kui on abi vaja, siis küsi julgesti! Arvan, et leidub aitajaid nii Sinu enda perekonnas, sugulaste kui kui sõprade hulgas. Kõik ei ole blogide lugejad ja seetõttu ei jõua Sinu appikarjed ehk õigete inimesteni. Soovin Sulle uueks aastaks rõõmsat meelt ja rohkem positiivsust! Tädi Aili

miira said...

Aitäh!

Rohkema positiivsuse võtan ma alati kahe käega vastu - kipub teine olema selline kraam, mis kiiretel aegadel pluusi pealt maha kulub ja siis teise harja ja kühvlikesega põrandalt kokku korjamine on päris väsitav töö.

Aga õnneks on tegemist ka isetaastuva tundega (vajades taastumiseks vaid aega ja palju häid raamatuid... ) :)