Friday, April 2, 2010

No nii, oligi üks "spämm-kommentaator" mu blogi üles leidnud. Viimase kahe postituse all oli eriti haige, absurdne, lahmiv, kitsarinnaline ja absoluutselt teemaväline kommentaar tekkinud. Postitajale siinkohal isegi ei vihja. Lihtsalt sellised võõrsilt saabunud teemaga mittehaakuvad madalalaubalised spämm-kommentaarid kuuluvadki ajaloo prügikasti (kuhu ma need ka saatsin). Kes luges, see luges.

2 comments:

Maivi said...
This comment has been removed by the author.
Maivi said...

Aitäh, väga tore lugemine! Neid spämmijaid on alati, nende kohta on väga toredasti kirjutanud Jari Sarasvuo oma raamatus "Sisemine sangar" nimetades neid "halvajateks". Kui Sa juhuslikult veel pole seda raamatut avastanud, siis julgen arvata, et see meeldiks Sinu mõttemaailmaga inimesele. Igatahes mulle andis selle lugemine tohutult palju! Eelkõige enesekindlust. Mitte, et ma arvaks, et Sinul see puudub- aga "halvajad" üritavad oma kadeduses seda murendada küll. Ju.
(Mul tuli 1 väike kirjaviga ja kustutasin eelmise kommentaari, ma ei tea, kuidas see nüüd välja nägema hakkab. Õpetus eluks- alati ikka enne kliki "Preview" :-)